Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Συμμετοχή στη διαμόρφωση προωθητικού υλικού για τα μονοπάτια της Άνδρου

Από τον Φεβρουάριο του 2012 έχουμε τη χαρά, σε συνεργασία με την εκδοτική-χαρτογραφική εταιρεία ΑΝΑΒΑΣΗ και το Δήμο Άνδρου να συμμετέχουμε στη διαμόρφωση προωθητικού υλικού για τα μονοπάτια και την πεζοπορία στην Άνδρο.

Το σύνολο του υλικού στοχεύει στην υποστήριξη της τουριστικής προβολής της Άνδρου σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στην ενημέρωση κατοίκων και τουριστών για τα μονοπάτια του νησιού. 

Αναλυτικότερα υπό διαμόρφωση βρίσκονται συνοπτικό φυλλάδιο για 9 πεζοπορικές διαδρομές της Άνδρου, χάρτης και cd με γενικότερες πληροφορίες για τα θέλγητρα, τις υποδομές και τουριστικές υπηρεσίες του νησιού. 

Στο φυλλάδιο θα συμπεριληφθούν για πρώτη φορά 5 νέες διαδρομές, ενώ θα προταθούν νέες οδεύσεις για 2 παλαιότερες. Την καταγραφή των μονοπατιών πραγματοποίησε η Όλγα Καραγιάννη, με προδιαγραφές που τέθηκαν από την εταιρεία ΑΝΑΒΑΣΗ συντάσσοντας παράλληλα τα κείμενα του φυλλαδίου. Τη γραφιστική επιμέλεια ανέλαβε η εταιρεία ΑΝΑΒΑΣΗ, καθώς και τη δημιουργία του χάρτη, ο οποίος θα συμπεριλάβει τις νέες  διαδρομές και γενικότερου ενδιαφέροντος επικαιροποιημένο υλικό. Το υλικό του cd παρέχεται από τον Δήμο Άνδρου, ο οποίος χρηματοδοτεί τις δαπάνες του σχεδιασμού και της έκδοσης όλου του υλικού, με επιμέλεια της εταιρείας ΑΝΑΒΑΣΗ. 

Σημαντική υπήρξε στο εγχείρημα η βοήθεια αρκετών πολιτών και φορέων του νησιού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Βαγγέλη Λουκίσα για συμπήρωση του φωτογραφικού υλικού και τα πολύτιμα μικρού μήκους φίλμ που θα συμπεριληφθούν στο cd, τον Αλέξανδρο Μαβή επίσης για th συμπλήρωση του φωτογραφικού υλικού και επιμέλεια των κειμένων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βραχνού για την καθοδήγηση και φιλοξενία στον ομώνυμο οικισμό, τον Γιάννη Τριδήμα και την Κατερίνα για τη ζεστή φιλοξενία στο Μακροτάνταλο, τον Νίκο Χαζάπη για συμπληρώσεις στο χάρτη και αρκετούς ανώνυμους που κατά τη διάρκεια της καταγραφής βοήθησαν, φίλεψαν και έκαναν το οδοιπορικό αυτό πλουσιότερο σε ανθρώπινη επαφή και πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου