Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Συμμετοχή στην τουριστική προβολή της Άνδρου

Η Άνδρος συμμετέχει μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market που ξεκινά την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

Την Άνδρο θα εκπροσωπήσουν ο Φίλιππος Περράκης, ξενοδόχος και η Μαργαρίτα Στεφανή, στέλεχος του Δήμου Άνδρου.

Το Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενίσχυση των ειδικών μορφών τουρισμού και κυρίως του πεζοπορικού τουρισμού, του αγροτουρισμού αλλά και του γαστρονομικού τουρισμού, παρείχε ενημερωτικό υλικό για την προβολή της Άνδρου.

Πιο συγκεκριμένα, παρείχε φωτογραφικό υλικό (του Αλέξανδρου Μαβή, της Όλγας Καραγιάννη και του Βαγγέλη Λουκίσα) αλλά και στοιχεία για τα μονοπάτια της Άνδρου και τις δυνατότητες για πεζοπορίες, καθώς και για δυνατότητες επίσκεψης αγροκτημάτων του νησιού και συμμετοχής σε παρασκευές τοπικών προϊόντων.

Το υλικό αυτό παραχωρήθηκε στον υπεύθυνο του διαδικτυακού καναλιού που δημιουργείται για την προβολή της Άνδρου με τίτλο myAndrostv, Χάρη Κατσιγιάννη προκειμένου για τη δημιουργία σύντομων film που θα προβληθούν στην έκθεση αλλά και θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, συντάχθηκε ειδική παρουσίαση με στοιχεία για τα αξιοθέατα και τις υποδομές των παραπάνω μορφών τουρισμού στην Άνδρο, καθώς και φωτογραφικό υλικό, παρουσίαση την οποία θα πραγματοποιήσει στην έκθεση του Λονδίνου ο Φίλιππος Περράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου